Visie

We dromen ervan dat Leef! Heiloo een plek kan zijn waar mensen elkaar mogen
ontmoeten en waar we als mensen God mogen ontmoeten.


Leef Heiloo is een nieuwe, eigentijdse kerk. Natuurlijk zijn er andere kerken in Heiloo, maar uit onderzoek is gebleken dat maar een klein deel van de mensen in Heiloo betrokken is bij een kerk in Heiloo of af en toe een kerkdienst bezoekt. We zijn Leef! Evangelische kerk Heiloo gestart:
  • om mensen die nu buiten Heiloo een kerk bezoeken samen te brengen zodat ze elkaar gaan ontmoeten en van betekenis zijn voor Heiloo en tegelijkertijd:
  • om met mensen in gesprek te gaan over vragen die er zijn over de zin van het leven, dingen die er toe doen etc.
  • om in 2018 en de jaren daarna te laten zien dat de boodschap van de bijbel nog steeds van betekenis is voor Heiloo.

Hoe ziet Leef! Heiloo eruit?

Vanaf het eerste begin hebben we voor ogen dat Leef! over enkele jaren niet alleen het accent moeten leggen op één vorm, bijvoorbeeld een zondagse dienst. We geloven dat dat er verschillende vormen en ideeën een plek zullen krijgen waarmee we samen Leef! willen zijn.
Leef! Heiloo zoals wij dat voor ons zien, is een kerk waar een plek is voor ontmoeting & relaties van mensen uit Heiloo en die gericht is op God en eigentijds & relevant is.

Waarden van Leef! Heiloo

Bij de start van Leef! Heiloo hebben we de belangrijkste waarden opgeschreven die als een fundament mogen functioneren bij de activiteiten die er zullen komen. We streven ernaar dat Leef! Heiloo en de mensen van Leef! Heiloo deze waarden hoog in het vaandel hebben staan. Deze waarden zijn:  Ontmoeting – oprecht & open mind – Gericht op God – eigentijds & relevant. Hier vind je nog meer info over onze waarden