Over Ons

 

Welkom bij Leef! Heiloo

Wil je meer weten over ons? Lees dan gerust verder,

kijk rond of neem contact met ons opWij willen als Leef! Heiloo een plek zijn waar mensen uit Heiloo (en directe omgeving) God kunnen ontmoeten! Een plek waar je met je vragen terecht kunt voor een open gesprek. Wij willen dit doen vanuit de liefde die Jezus Christus aan ons heeft laten zien!
Wij willen er voor elkaar zijn en voor de mensen in Heiloo. Als kerk in Heiloo wordt dit zichtbaar door verschillende vormen en activiteiten. Op die manier hopen wij dat er voor iedereen plek is binnen Leef! Heiloo.


Leef! Historie en Toekomst

Leef! Heiloo is in de 2e helft van 2016 door gesprekken met verschillende mensen uit Heiloo begonnen. Er is nu een maandelijkse viering&ontmoeting met een gezamenlijke maaltijd op de zondagmiddag.  Verder hebben we het afgelopen jaar samen met de PKN kerk uit Heiloo de kersttocht op Landgoed Ter Coulster georganiseerd.
Wij hopen de komende tijd meer ideeën te doordenken en vorm te geven. Uiteindelijk hopen we dat Leef! Heiloo uitgroeit tot een mooi kleurenpalet aan activiteiten en ontmoetingen. Meer informatie over onze visie vind je hier.
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (aanmelden). Of kijk regelmatig op onze website of Facebookpagina.
Wil je meedoen, meedenken of gewoon meer weten? Stuur ons dan even een mailtje via de contactpagina (contact)